GASTENBOEK

Periode: 18-19-20 augustus 2017

Hallo Ger,
je hebt ons afgelopen vrijdag gastvrij ontvangen. Met onze camper hebben we ons prima vermaakt op de camperplaats. Jullie hebben alles prima voor elkaar.


Mvrg Yvonne en Tonnie


Vrijdag 5 aug. t/m zondag 8 augustus 2016


Het was weer buitengewoon en weet je waarom?
Op deze camping heerst eenvoud. 
Kamperen gewone mensen 
In gewone tenten of caravans 
Hebben gewone honden 
Rijden in gewone auto’s  
Alles heel gewoon


Bij deze camping wonen gewone beheerders 
In een gewone boerderij 
Hebben gewone honden 
Rijden in gewone auto’s  
Alles heel gewoon


Door de inzet van deze beheerders 
Voor hun kampeerders 
Wordt gewoon.......buitengewoon 
En dát vinden zij dan weer heel gewoon


Daarom genieten we met hart en ziel van de sfeer op Camping DenTiel
Iedere keer weer. 
Het wordt bíjna gewoon!!


Fons en Ien 

26 juni t/m 23 juli 2016

Beste Yvonne en Ger Het was een bijzondere aankomst op 26 juni 2016. De camping was nog te nat na de regen van de voorgaande dagen. Het was niet mogelijk om de camping te betreden. Jullie boden ons een plekje aan op de parkeer/camperplaats. Uiteindelijk zijn wij 4 weken op deze plaats blijven staan. En tot alle tevredenheid, dank voor de hulp en de adviezen. 

Tot volgend jaar!!
Oda en Ruud

19-06-2016
Rustig gelegen boerderij camping met voorzieningen en aparte camperplaats zonder voorzieningen. Allebei de plekken schoon en netjes onderhouden. Vriendelijke ontvangst en begeleiding.


Limburg

Zaterdag 16 tot zondag 17 juli 2016

Ter afsluiting van een heerlijke warme zomervakantie in Spanje en Frankrijk hebben we op camping Den Tiel gestaan op een fijne camperplek. De rust en de gastvrijheid hebben ons goed gedaan. Effe "thuis" geweest zogezegd!

Ook hoorden we hoe jullie je hoofd boven water wisten te houden toen alles blank stond. Met de humor en wilskracht, die in jullie is, kwam alles weer goed. Chapeau!

Wij vinden jullie een gouden stel op een gouden camping. In september komen we terug om een mooi camperjaar af te sluiten. 

En dit houden we jaren vol als jullie dat ook doen. 

Lieve groeten Fons en Ien

18 juni 2016


Na het examenfeest van onze kleinzoon zijn we gelijk met de camper op reis gegaan. Maar door alle hecktiek van het feest en de wegopstoppingen, gingen we op zoek naar een plek om even te acclimatiseren. Via de NKC app vonden we deze camper plek. We waren aangenaamd verrast hoeveel ruimte we hadden en hoe rustig de sfeer hier is. Yvonne was ook heel vriendelijk en zeer gastvrij. Precies wat we nodig hadden. Morgenochtendvroeg vertrekken we weer, maar zijn heerlijk bijgekomen. 

Groetjes Jacques en Antoinette

6 t/m 9 juni 2016

We zouden slechts een tussenstop maken voor onze verdere reis naar Italië. Maar het was hier zo relaxt dat we er een paar dagen aan vast hebben geplakt. We zijn super gastvrij ontvangen en de rust was zeer uitnodigend. Venray is echt een steenworp hier vandaan. De honden hebben heerlijk gewandeld in het ballonzuilenbos. In 1 woord: super. 
Op de terugweg, zullen we hier weer terugkeren zodat we ook weer relaxt thuiskomen.

Met vriendelijke groet,

Bianca & Petra en de honden Kaisa en Bickel

6-8 mei 2016 

Voor een familiefeestje in Venray zochten we een camperplaats in de buurt. We hebben 't heerlijk gehad. De gastvrijheid, rust en zelfs de zon. We komen zeker terug. 

Ad en Pauline 

23 t/m 24 januari 2016

Hallo Ger en Yvonne,

Jullie weten dat wij in het kampeerseizoen altijd wel een paar weekenden naar Camping Den Tiel in Merselo toekomen. Maar in de winter willen we ook wel eens een dag of twee weg met de camper. Het liefst niet in de Bollenstreek zelf, maar iets verder weg. Wat waren we blij toen jullie ons vertelden dat er bij de Camping een Camperplaats is gekomen. Onze eerste camperweekend van dit jaar hebben we dus doorgebracht op de allernieuwste camperplaats in Merselo. We keken onze ogen uit. Een groot terrein is klaargemaakt om voor 10 campers de gelegenheid te bieden te genieten van de mooie omgeving. Even bijkomen en daarna uitgerust verder met de reis. Het is echt een heerlijk uitstapje geweest voor ons. Deze camperplaats heeft alles wat een camperplaats moet hebben. Ook buiten het seizoen is het goed toeven hier in Merselo en we weten zeker dat jullie ook van deze camperplaats een succes gaan maken. Wij zullen hiervan zekerste weten regelmatig gebruik maken. Tot gauw!

Groeten en tot kiekens,

Fons en Ien